Aktuellt

Ett kvarts sekel i skolans och utbildningens tjänst

Den 10 maj 1996 startades Gotit med en idé om att bidra till skolans utveckling. Tiden har gått fort, och nu kan vi konstatera att vi verkat ett kvarts sekel (!) i skolans och utbildningens tjänst. Nu ser vi fram emot nästa kvartssekel med våra kunder och nätverk.

Den 10 maj var det exakt 25 år sedan Gotit startade som bolag med idén om att bidra till skolans IT-utveckling. Vi började som ett konsultföretag med uppdrag inom systemutveckling. Efter halva tiden utvecklade vi affärsmodellen till att bli tjänsteleverantör med egen produktutveckling och våra tjänster Skolplatsen och Alvis föds. Idag, 25 år senare har Gotit uppdrag i 40 % av Sveriges 30 största kommuner och är en etablerad leverantörerna av IT-stöd för Sveriges skolor. Vi har uppskattat varje sekund av de första 25 åren, och ser nu fram emot ett nytt kvartssekel tillsammans med våra kunder och nätverk.

Dela: