Aktuellt

Nu presenterar vi filmen om Alvis!

Jobbar du inom vuxenutbildningen och önskar att moment som antagning, kursgruppsplacering och administration skulle gå snabbare, lättare och smidigare?

 

Det gjorde vi också, 2006. Och bestämde oss för att helt enkelt göra slag i saken: vi på Gotit skulle skapa en programvara som skulle ge skolorna i landet de bästa möjliga förutsättningarna. Resultatet blev Alvis som är ett komplett, webbaserat IT-stöd, unikt utvecklat för alla typer vuxenutbildning – i egen regi eller upphandlad.

Utöver att Alvis är utvecklat med individen som utgångspunkt, gör en ytterligare punkt oss sällsynta som leverantör av IT-stöd: när vi bygger våra lösningar är vi alltid lyhörda för synpunkter från våra användare. Dessutom ser vi till att systemet innehåller ett stort mått av flexibilitet för att säkerställa att du som kund ska få det bästa möjliga IT-stödet – anpassat efter just din verksamhet.

Vill du läsa mer om hur våra kunder upplever användningen av Alvis? Kika här!

Har du frågor om Alvis? Eller funderar du på om verktyget kan integreras med era andra befintliga system? Varmt välkommen att höra av dig! Du kan kontakta oss på 031-704 1790 eller per mail: info@gotit.se

Dela: