Aktuellt

Verksamhetskonsult till Team Alvis (vikariat)

Vi behöver förstärka vårt team för vuxenutbildning med en driven skoladministratör/skolledare.  

 På Gotit skapar vi IT-stöd med syftet att förenkla och utveckla administrationen från förskola till vuxenutbildning. Programvaror som Skolplatsen och Alvis erbjuder skolorna ett stöd för att bl.a. administrera ansökningar, frånvaro, betyg och mycket mer.

”Att tillsammans utveckla morgondagens lärande” är vår vision. Tillsammans med våra kunder utvecklar Gotit de bästa lösningarna utifrån kundens behov. Vi satsar mycket på att bli en attraktiv leverantör men även en attraktiv arbetsplats och arbetar mycket med den personliga utvecklingen, både individuellt och i grupp. Som medarbetare på Gotit finns det stora möjligheter till vidareutveckling.

Vikariatet avser en tjänst inom Team Alvis. Teamet är ett glatt gäng med seriösa och målfokuserade individer som alla gör sitt bästa. Initialt kommer du arbeta för att förstärka kundsupport och projektledning. Efterhand när du växt in i rollen arbetar du med utbildning och verksamhetsutveckling. I rollen ingår även att tillsammans med säljare stärka förtroendet hos befintliga och nya kunder och att tillsammans med systemutvecklare prioritera och kvalitetssäkra produktutvecklingen.  


Vikariatet beräknas till ca 1 år inkluderande tid för introduktion och överlämning. Det finns goda förutsättningar för att vikariatet kan komma övergå i en tillsvidare anställning. 

 

Arbetsuppgifterna består av: 

  •  Support, dvs. stöd till våra kunder och användare av produkterna per telefon, e-post och i ärendehanteringssystem 
  • Utbildning av kunder i våra produkter och tjänster. I arbetet ingår en del resande då utbildningar sker hos kund. Du planerar kundernas utbildningar tillsammans med kund och övriga i teamet.  
  • Projektledning/kundansvarig, t.ex. i ett införandeprojekt eller förstudieprojekt 
  • Kundrelationer, dvs. vårda befintliga kundrelationer genom support, regelbundna kontakter och aktiviteter såsom användarträffar 
  • Demonstration av systemet för ny kund dvs. hjälp och stöd till säljare vid säljmöten. I arbetet ingår en del resande då demo sker hos kund. 
  • Produktutveckling, dvs. aktivt arbeta för att förbättra och förädla våra produkter  

 

Ort: Göteborg
Resor: Vanligtvis sker resor i tjänsten till kund när så möten och utbildningar genomförs. Med pandemin har det blivit vanligare med distansmöten och distansutbildningar.
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag:  Sista ansökningsdag 10 februari 2023. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därmed så snart som möjligt.
Tillträde: Snarast
För att ansöka: Skicka ditt CV till jobb@gotit.se 

Kvalifikationer:

Du som söker har troligtvis en akademisk bakgrund eller så har du förvärvat motsvarande kompetens genom längre arbetslivserfarenhet eller liknande. 
Det är önskvärt att du har yrkeserfarenhet av skoladministration/skolledning inom vuxenutbildning och vi ser det som en stor fördel om du har arbetat som skoladministratör/skolledare tidigare.  

 Det är meriterande om du har arbetat i eller kännedom om Alvis som administrativt stöd. 

 Erfarenhet från projektledning och av att hålla utbildningar är också meriterande men inget krav. Det är viktigt att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.  

 Utöver våra kompetenskrav är rätt inställning och attityd viktigt. För att passa in i rollen är du serviceinriktad, kreativ och ödmjuk. Det krävs flexibilitet och att vara en lagspelare samtidigt som man har ett stort kundfokus.  

 Vi ser positivt på om du har intresse för att vidareutveckla din kompetens, vidare är du duktig på att skapa relationer och är inte rädd för att tala inför en grupp. Att du är strukturerad och tycker om att arbeta självständigt är viktigt men även att du kan fungera väl i ett team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Organisations-/företagsbeskrivning:  

Gotit är ett IT-företag med moderna system för skolverksamheter. Det har vi gjort sedan starten 1996. Men vi är mer än så om du frågar våra användare, de som arbetar med skoladministration och som får skolan att flyta på och fungera. Genom att göra deras jobb lättare och allt smidigare skapar vi en kedja av fördelar som sprider sig över hela skolan. Effekterna, de hamnar till slut i klassrummet. I undervisningen. I ett bättre lärande. 

Dela: