Aktuellt

Webbinarium om komvuxadministration

Den 25 september genomför Gotit ett webbinarium om administrationen inom vuxenutbildningen i samarbete med nätverket ViSa. Vid webbinariet presenteras den nya rapporten ”Motorn i maskineriet”, som tagits fram av Mikael Andersson på uppdrag av Gotit. Vid webbinariet medverkar också Jonas Svensson, utbildningschef i Malmö stad och Marie Ovenberger, sektionschef i Malmö stad om utvecklingsarbetet inom vuxenutbildningens administration.

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda detta webbinarium som handlar helt om administrationen inom vuxenutbildningen, säger Anna Örnestad från arbetsgruppen för ViSa. Det är ett unikt tillfälle att presentera en rapport som fokuserar helt på vuxadministrationen. Samtidigt är det roligt att kunna erbjuda detta webbinarium istället för den administratörskonferens som blivit flyttad från den 25 september till nästa år.

– Vi är mycket tacksamma för samarbete som vi haft med ViSa i arbetet med rapporten, säger Jörgen Rönning, vd för Gotit. För oss är det viktigt att lyfta frågan om administrationens betydelse, och att visa på hur utvecklingen av en strategisk skoladministration stödjer kvalitetsarbetet inom skolan.

Praktiska detaljer
Datum och tid:
25 september klockan 13:00-15:00
Plats:
Zoom videokonferens (länk skickas via e-post till anmälda)
Anmälan:  Anmäl dig till webbinariet här

Dela: