Aktuellt

Vi ses på SETT och ViS!

Vi ses på SETT och ViS!

Det börjar närma sig årets stora mässor SETT och ViS. Fokus i år är framtidsspaning och skapande. Det tycker vi låter spännande! Visst ses vi? Kom förbi vår monter och bolla tankar och idéer om Skolplatsen och Alvis.

Som vuxenutbildare känner du säkert till föreningen ViS (Vuxenutbildning i Samverkan,) och ViS Vuxenutbildningskonferens  som i år äger rum i Linköping 8-9 april. Årets fokus är framtidsspaning! Spana in det spännande programmet och anmäl dig och dina kollegor på nyss nämnda hemsida. Under mässan får också tillfälle att träffa representanter från Gotit för att diskutera de behov som finns i er verksamhet. Något vi ser fram emot extra mycket.

SETT är mötesplatsen inom det moderna och innovativa lärandet. Nytt för i år är de två biljettalternativen ”Pedagogik- och didaktikspåret” och ”Ledning- och utvecklingsspåret”. De första dagarna berör framför allt grundskola, fritidshem och gymnasieskola, medan fokus den 11 april är förskola, förskoleklass och grundskola. Läs hela programmet och anmäl dig på Settdagarna.se. Självklart är Gotit på plats! Vi finns i monter D:64, så kom och berätta vad som är ett bra IT-stöd för er. Vi är väldigt nyfikna på era synpunkter, så att vi kan utveckla Skolplatsen så att den passar er verksamhet så bra som möjligt. Välkommen!

Dela: