Aktuellt

KOMMEK 2016 närmar sig

Inom kort är det dags för Sveriges ledande möte för den offentliga sektorn: KOMMEK. Den 17-18 augusti samlas landets ekonomer, beslutsfattare, forskare och leverantörer på Malmömässan för att diskutera dagens mest aktuella välfärdsfrågor.

På årets upplaga av mässan hittas en rad intressanta och brännande programpunkter, bland annat ”Bättre skola!” – ett seminarium som presenterar vad Skolkommissionen kommit fram till så här långt. Den statliga utredningen som tillsattes ifjol har som uppdrag att ta fram förslag på hur den svenska skolan kan bli bättre: från sätt på vilka vi kan höja studieresultaten och kvaliteten i undervisningen till hur vi kan öka likvärdigheten i skolvärlden. En diskussion vi på Gotit följer med stort intresse! Dessutom hittas rubriker som ”Goda affärer – 7 konkreta tips. Handlar inköp i offentlig sektor om att följa en lag eller att skapa goda affärer?” och ”I heta stolen – välfärdens mäktigaste kvinna 2015”. Är du nyfiken på programmet och årets alla medverkande, hittar du det här.

Vi på Gotit är även på plats och berättar gärna om hur Alvis och Skolplatsen fungerar som verktyg för allt effektivare resurshantering i skolan och hur respektive verktyg stödjer arbetet med underlag för ekonomiska regleringar mellan kommuner, friskolor och utbildningsanordnare.

Kom till KOMMEK och låt både ny kunskap, engagerande diskussioner och möten med kollegor från hela landet inspirera dig!

 

KOMMEK

Dela: