Aktuellt

”…ett erkännande för oss alla administratörer…”

 

 

 

 

 

 

På torsdag den 28 januari kör vi åter igen ett kostnadsfritt webbinarium om “Motorn i maskineriet” som riktar sig till dig som arbetar inom vuxenutbildningen.

Gotit har kartlagt administrationen inom vuxenutbildningen, och har presenterat resultatet i rapporten ”Motorn i maskineriet”. I rapporten lyfts bl.a. att administrationen inom komvux har en mycket viktig roll för resultat inom vuxenutbildningen, både elevresultat och ekonomiska resultat. I detta pass får du en sammanfattning av innehållet i rapporten. Kartläggningen och webbinariet hålls med Mikael Andersson har arbetat med ett flertal offentliga utredningar vid Utbildningsdepartementet, och han har också arbetat inom flera skol- och utbildningsmyndigheter.

Citat från deltagare: “Jag tyckte att webbinariet var fantastiskt och det lyfte verkligen det arbete som administratörer inom vuxenutbildning utför varje dag och det är jätteroligt att det har blivit en rapport kring detta. Den blir ett erkännande för oss alla administratörer inom vuxenutbildningen.”

Anmälan gör du på: https://forms.gle/59bYokfp9XxyZVsf7

Dela: