Aktuellt

Gotit önskar en God Jul och ett Gott Nytt År!

Efter en intensiv höst börjar julen närma sig. En personlig reflektion är att vi under 2019 verkligen fått bevis för hur viktig administrationen och administratörerna är för skolans utveckling. Vi har också sett vilket intresse det finns att diskutera frågan om strategisk skoladministration, och vilken utvecklingskraft det finns bland landets skoladministratörer. Under året har Gotit medverkat i en rad konferenser och seminarier kring skoladministration och presenterat vår rapport ”En ny syn på skoladministration”, och de samtal vi deltagit i där har varit ovärderliga i vårt arbete att fördjupa kunskaperna kring skoladministrationens betydelse och hur vi tillsammans kan utveckla en strategisk skoladministration.

Med vetskapen om att vi alla tillsammans förbättrat skolan under 2019 och kommer att fortsätta göra det under 2020, så kan vi med gott samvete koppla bort tankarna, koppla ned datorerna och istället koppla av med nära och kära under några helger. Från Gotit önskar vi kunder, samarbetspartners och vänner i våra nätverk en riktigt God Jul!

Jörgen Rönning, vd Gotit

Dela: