Aktuellt

Gotit optimerar resurserna

Gotit växer och kliver upp till nästa nivå. Det innebär en förstärkt organisation med specialiserade team, med ännu mer fokus på Alvis och Skolplatsen. Något som kommer gynna dig som kund.

Gotit satsar och blir ännu bättre. Organisationen förstärks nu med två tydliga team för Skolplatsen och Alvis, vilket ger respektive produkt större fokus.
– Vi kommer att jobba närmare varandra och det gör att avståndet mellan utveckling och support blir mycket mindre. De båda teamen är specialiserade och kommer arbeta dedikerat mot respektive produkt, säger vd Pia Witte.
Jonas Hansson fortsätter som teamansvarig för Alvis. Carl Hedberg går in som tf teamansvarig på Skolplatsen tills vidare, vid sidan av sin roll som utvecklingschef.
– Den här förändringen gör vi för att kunna ge våra kunder bästa service och support med riktigt bra produkter som håller hög kvalitet. På det här sättet kan vi fokusera ännu mer på produkterna och vara både snabbare och bättre.
Den stora skillnaden för dig som kund är att Gotit nu blir ännu bättre.
– Vi har även tillsatt en ny roll på Gotit. Joakim Ehrs blir kvalitetsansvarig och han kommer även ha rollen som dataskyddsombud, en roll som blivit särskilt viktig med tanke på GDPR.

Dela: