Utbildningspartners

Om våra samarbetspartners


 

Effektiv styrning

Vår utbildningspartner Effektiv styrning AB hjälper offentlig sektor att utveckla sin ledning och styrning genom kurser, föreläsningar, seminarier m.m. Det som gör Effektiv styrning unika är att de utgår från en systemsyn och använder sig av ett nätverk av erfarna experter som är väl förankrade i det praktiska arbetet och som samtidigt har god kunskap om den senaste forskningen. Effektiv styrning erbjuder framför allt skräddarsydda kurser som utgår från varje kunds egna behov och förutsättningar.

Staffan Olsson

I samarbete med Staffan erbjuder vi nu er att få en föreläsning eller utbildning i annan form på hemmaplan. Omfattningen bestämmer ni själva, den kan variera mellan några timmar och heldag. Innehållet anpassas utifrån beställarens önskemål. Vid GotIt Week föreläste Staffan på temat ”Personlig integritet- lagar och etik i samverkan”

Staffan Olsson, är före detta lärare vid gymnasiet och KomVux samt lärarutbildare vid Lärarhögskolan i Stockholm. Han har i många år föreläst om integritet för personal i skola och  skrivit boken ”Sekretess och anmälningsplikt i förskola och skola”.

Strandska Utvecklingshuset

I snart 20 år har Strandska coachat människor. När ledares och medarbetares potential frigörs genom ett coachande förhållningssätt som plattform, så skapas kraftfulla och bestående resultat för organisationen. Sedan starten 2003 har Strandska utbildat ca 4 000 professionella coacher och ledare i Sverige och globalt!

TimeFinder

TimeFinder erbjuder utbildningar, träningspass och program i Hållbar Effektivitet vilket innebär konkreta redskap i form av metoder, verktyg och förhållningssätt för att frigöra tid, förbättra känslan av fokus och kontroll, öka vardagsglädje och välmående för att skapa en hälsosam prestation och produktivitet.

 

Läs mer om våra utbildningar här