Hälsinglands Utbildningsförbund är kommunalförbundet som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med både bredd och kvalitet. Jeanette Leek är systemförvaltare inom förbundet och jobbar dagligen i Gotits IT-stöd.

 

”Vi har både kommit med önskemål men framförallt fått hjälp med hur vi ska organisera oss för att få ut bästa tänkbara data och statistik. Vi har en bra kontakt med de i supporten som verkligen har varit tillmötesgående och måna om att vi ska bli nöjda, vi är i trygga händer.”

– Jeanette Leek, Hälsinglands Utbildningsförbund

 

Hälsinglands Utbildningsförbund är kommunalförbundet som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med både bredd och kvalitet. Detta uppdrag innefattar att driva gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare samt att erbjuda möjlighet till yrkeshögskola och distans­studier på högskola och universitet. Idag är det såväl administratörer som lärare och elever som använder sig av IT-stödet Alvis. Jeanette Leek, systemförvaltare på förbundet, lyfter fram dels de många bra funktionerna i systemet och dels dess användarvänlighet som de högst uppskattade egenskaperna.

Samtliga kommuner använder sig även av Skolplatsen  – IT-stödet som är optimerat för de behov som existerar i förskolan, grundskolan, gymnasieskolan och kulturskolan. Som systemförvaltare har Jeanette Leek den viktiga uppgiften att ena och synkronisera arbetssätten i kommunerna. För att lyckas med detta uppdrag är en bra kontakt med supportteamet på Gotit central – ett team som finns till hands för att svara på frågor och vägleda användarna. Jeanette tycker att det känns tryggt att ha supportteamets stöd i vardagen och är väldigt nöjd med kontakten: ”de har verkligen varit tillmötesgående och måna om att vi ska bli nöjda, vi är i trygga händer”.

Vill du läsa mer om vilka fördelar Jeanette Leek upplever med våra IT-stöd? Se här!

 

Alvis är det kompletta IT-stödet för vuxenutbildning.

Jeanette Leek, systemförvaltare inom Hälsinglands Utbildningsförbund.

 

 

 

 

 

Jeanette Leek, Systemförvaltare
Hälsinglands Utbildningsförbund

http://www.hufb.se/