Aktuellt

När 1+1 blir 3

IT-stöd kan lätt framstå som en typ av produkt där förankringen i den praktiska vardagen lyser med sin frånvaro: rätt kantiga produkter med varierande grad av relevans för just din verksamhet. Den huvudsakliga funktionen med verktyget är rätt men anpassningsförmågan och möjligheten att skräddarsy verktyget enligt aktuella behov är begränsad. Det kan med andra ord vara ett rätt generiskt IT-stöd där en utmaning består i att tillgodose just dina behov. För att undvika denna sits har vi på Gotit valt strategin 1+1=3: vi slår ihop den tekniska kompetensen i form av våra programmerare med våra utbildare, som respektive i sin tur har en nära kontakt med våra kunder.

Bägge produkter, Alvis och Skolplatsen, är administrativa system. Administrativa system utformade av användare tillsammans med programmerare för bästa möjliga resultat. Det är glädjande att se att denna strategi är uppskattad av våra kunder och även något som uppmärksammas av dem. Salems kommun har sedan november 2013 använt sig av Skolplatsen i barnomsorgen, grundskolor och kulturskolor. Enligt Torbjörn Bergsdal, kommunikatör och systemförvaltare på Barn- och utbildningsförvaltningen, är det bland annat anpassningsförmågan som de värdesätter högt:

”…Det professionella men samtidigt personliga bemötandet från Gotit är ett annat stort plus. De är intresserade och lyhörda och dessutom snabba på att utveckla lösningar för just våra behov.”

Vill du läsa om hur Skolplatsen fungerat i Salems kommun, ta en titt här: http://www.gotit.se/referenser/salems-kommun/

_X9B3106

Dela: