Aktuellt

Just nu söker vi en barnomsorgshandläggare

Vi växer och behöver förstärka vårt support- och utbildningsteam inom området barnomsorg. Vi söker därför dig med erfarenhet av administrativt arbete inom barnomsorgsverksamhet, kunskap om regelverken kring barnomsorgshanteringen och ett stort intresse för att bidra till utvecklingen av verksamhetssystem för detta område.På Gotit skapar vi IT-baserade verksamhetssystem med syftet att förenkla administrationen från förskola till vuxenutbildning. Programvaror som Alvis och Skolplatsen erbjuder skolorna ett stöd för att bl.a. administrera ansökningar, underlag för fakturering, frånvaro, betyg och myndighetsrapportering och mycket mer.

Att tillsammans utveckla morgondagens lärande är vår vision. Tillsammans med våra kunder utvecklar Gotit de bästa lösningarna utifrån kundens behov. Vi satsar mycket på att bli en attraktiv leverantör men även en attraktiv arbetsplats och arbetar mycket med den personliga utvecklingen, både individuellt och i grupp. Som medarbetare på Gotit finns det stora möjligheter till vidareutveckling.

Utbildningsteamet består idag av tre verksamhetskonsulter med erfarenhet från olika skolformer. Teamet är ett glatt gäng med seriösa och målfokuserade individer som alla gör sitt bästa. Initialt kommer du arbeta för att förstärka supporthanteringen. Efterhand när du växt in i rollen får du arbeta med utbildning och projektledning. I rollen ingår även att i dialog med säljarna förstärka förtroendet hos befintliga och nya kunder och att tillsammans med systemutvecklare prioritera och kvalitetssäkra produktutvecklingen.

Låter detta intressant? Läs hela jobbanonnsen här

 

Dela: